Prati nas
VRH
Image Alt

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKULJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Izjava o prikupljanju osobnih podataka

Obzor putovanja obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Obzor putovanja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Slanjem upita izričito izjavljujem da sam Obzor putovanjima dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih isti koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Obzor putovanjima.
To uključuje i prosljeđivanje mojih osobnih podataka trećim osobama. Trećim osobama smatraju se one osobe koje su neophodne za realizaciju putovanja ugovorenog između mene i Obzor putovanja.
Izričito dozvoljavam Obzor putovanjima da moje osobne podatke može koristiti u svojim evidencijama u zemlji i inozemstvu.
Suglasan/na sam da Obzor putovanja, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi moje osobne podatke dvije godine.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

You don't have permission to register