Prati nas
VRH
turistička agencija

Obzor putovanja

turistička agencija

Turistička agencija

Turizam se dosljedno mijenja otkako su putovanja postala pristupačna svima. Promjene dolaze s kulturom vremena. Prisjetite se ere kada su samo odabrani i najbogatiji dobivali prvoklasno iskustvo na svakom letu. Mnogi od nas se sjećaju reklama – ATA Your On Vacation. Bilo je to vrijeme u kojem se činilo da si svatko može priuštiti avionsku kartu za neku toplu i zabavnu destinaciju. Početkom 2000-ih, online rezervacija putovanja postala je dostupnija. Onda je 11. rujna promijenio način na koji mnogi od nas razmišljaju o putovanju. Htjeli smo osjećaj sigurnosti.

Sada pandemija utječe na način na koji putujemo. Savjetnici za putovanja počinju dobivati ​​priznanje koliko su bili od pomoći kada je pandemija prošlog proljeća zatvorila turizam. Bila je to prava horor priča o onima koji su morali otkazati svoja putovanja čekajući satima na holdu s online tvrtkama i web mjestima preko kojih su sami rezervirali putovanja.

 

Turistička agencija 

Nisu sve turističke agencije iste. Prije par godina, mi u Obzor putovanjima smo promijenili poslovni model kako bi naš primarni fokus bio stvaranje odnosa povjerenja s našim klijentima. Ne želimo biti turistička agencija u koju uđete i kažete da je to ono što želite – kao da ulazite u fast food restoran. Želimo stvoriti prilagođeno iskustvo putovanja za vas.

 

Svi naši savjetnici specijalizirani su za prilagođena iskustva koja odgovaraju vašim željama putovanja. Imaju resurse da omoguće putovanja do svih destinacija diljem svijeta. Uz našu turističku agenciju, putovanje nije stres jer umjesto vas radimo rezervacije aviokarata, hotela ili bilo kojeg drugog tipa smještaja, izdavanje viza te vas po potrebi izvještavamo o eventualnim izmjenama u redovima letenja, novim odredbama za putovanja u sve države, te smo vam dostupni online i offline tijekom cijelog procesa putovanja.

 

Naš online i offline support je pokrenut kako bismo mogli stvoriti odnos izvan “posla”, a sve u svrhu kreiranja putovanja specijaliziranog direktno za vas i vaše preference.

 

Rezervacija putovanja preko turističke agencije

 

Naš proces rezervacija putovanja je jednostavan.

 

1) Nazovite nas ili pošaljite upit putem naše web stranice.

2) Naši prodajni savjetnici vam se javljaju u najkraćem mogućem roku kako bi s vama dogovorili način putem kojeg želite napraviti rezervaciju ili kupnju putovanja. Rezervaciju ili kupnju putovanja možete učiniti osobno u našoj poslovnici, telefonom ili e-mailom. Smatrajte razgovor s našim putničkim savjetnicima kao sastanak na kojem vas možemo upoznati, naučiti vaš stil putovanja i dati vam neke dodatne informacije koje morate znati prije nego krenemo u kreiranje putovanja baš za vas!

3) Naši putnički savjetnici kreiraju custom tailored putovanje, te vas kontaktiraju putem željenog kanala kojeg ste odabrali te finiširanje putovanja može početi.

4) Krenite na put i dobro se zabavite!

 

Ponosni smo što nismo tradicionalna turistička agencija. Radujemo se uspostavljanju odnosa s vama!

Post a Comment

You don't have permission to register